Szezonális tisztítókúra éhezés nélkül
online

Megújulás, megkönnyebbülés, kirobbanó energiák
együtt, online közösségben

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK GYŰJTEMÉNYE

Ha itt sem találsz választ a kérdéseidre, kérlek írj az alább található kapcsolati űrlapot használva.

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Két fizetési opció van megadva, amik közül szabadon választhatsz. Az egyik a bankkártyás fizetés az OTP Bank által üzemeltet OTP Simple felületen keresztül. A másik a Paypal, ahol mind a kártyás fizetés, mind pedig a saját PayPal-fiókod használata lehetséges, hogy az általad választott tisztítókúra-csomag árát ki tudd egyenlíteni. A saját paypal fiók használatakor semmi más dolgod nincs, csak kattintanierre a fizetési lehetőségre, belépni a fiókodba, és utalni. Mindkét opció biztonságos. A bankkártya adataidat ebben a folyamatban én nem ismerem meg, és nem is tárolom, ugyanis mindkét esetben átirányít az oldal automatikusan a fizető felületre. Az OTP Bank és a Paypal neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek.

Mivel a legtöbb feladatot én magam végzem, tehát nincs asszisztensem és titkárnőm, ezért a fizetési folyamatot szeretném a lehető legegyszerűbben megoldani.Ez a bankkártyás fizetés. A banki átutalásnál meglehetősen nagy adminisztrációs munkát kellene végeznem, amit szeretnék elkerülni, ezért a banki átutalás sajnos nem lehetséges. Megértéseteket köszönöm!

A bankártyás fizetésről

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban mi nem ismerjük meg, és nem is tároljuk. A fizetést az OTP Bank vagy a Paypal által biztosított fizetési felületen tudod megtenni, amire az oldal automatiksuan átirányít, amint kiválasztottad a csomagodat, beírtad az adataidat és elfogadtad az általános szerződséi feltételeket. Az OTP Bank és a Paypal neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek.

Jelentkezéskor a teendőd:

  1. Töltsd ki az űrlapot.
  2. Válaszd ki, hogy melyik csomagra szeretnél jelentkezni a tisztítókúrán.
  3. Jelöld be, hogy milyen fizetési felületen szeretnél fizetni.
  4. Fizesd ki bankkártyával vagy a PayPal-fiókodon keresztül a tisztítókúra általad kiválasztott csomagjának árát.
  5. Amint elküldted a jelentkezési űrlapot, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a befizetésedről, amiben megtalálod a nevedre kiállított számlát.

BIZTONSÁGOS

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban mi nem ismerjük meg, és nem is tároljuk. A fizetést az OTP Bank vagy a Paypal által biztosított fizetési felületen tudod megtenni, amire az oldal automatiksuan átirányít, amint kiválasztottad a csomagodat, beírtad az adataidat és elfogadtad az általános szerződséi feltételeket. Az OTP Bank és a Paypal neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Az internetes bankkártyás fizetés ugyanolyan biztonságos, mint a bolti kártyás fizetés. A Paypal felületen lehetőséged van arra is, hogy saját fiókot nyiss, és azon keresztül intézd a befizetésed.

KAPOK SZÁMLÁT?

A jelentkezésed leadása után 10 perccel kapsz egy visszaigazoló levelet, amiben az információk mellett a nevedre kiállított számlát is megtalálod.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha kérdés merült fel benned, amire nem kaptál választ a Gyakran ismételt kérdések között vagy máshol az oldalon, akkor kérlek, írj egy levelet a címre, és 24 órán belül igyekszem válaszolni rá.

Hogy tudok jelentkezni?

Jelentkezni a jelentkezési űrlapon tudsz, amibe egy kártyás vagy PayPal fizetési felület van ágyazva.

Mennyi időt vesz igénybe a felkészülés?

A kúra előtt megkapod a felkészüléshez szükséges összes anyagot. A kúrát megelőző hétvégét mindenképpen érdemes az előkészületekre szánnod, mert lesz néhány dolog, amit elő kell majd készítened, be kell vásárolnod, és át kell olvasnod az irányelveket, hogy megismerd a hét menetét. Emellett nyilván lesz az alapanyagok között kevésbé ismert dolog is számodra, illetve a receptekkel is érdemes ismerkedni. Van néhány alaprecept, amit érdemes előre elkészíteni a kúra kezdete előtti felkészülő hétvégén, hogy nagyobb adagban rendelkezésedre álljon a kúra hetében, és legyen mihez nyúlnod, ha éhes vagy.

Mennyi időt kell szánnom naponta a főzésre, illetve a kúrára?

A kúra egyszerű ételeket tartalmaz, de kell időt szánnod a főzésre. Főzés nélkül sajnos nem lehet megúszni ezt a fajta kúrát. A felkészülésnél a kúra előtti hétvégét szánd az előkészületekre: bevásárlás, főzés, zöldségek előkészítése; a kúra alatt pedig napi szinten legalább 1-1,5 órát számolj a főzéssel.

Mennyit ehetek a kúra alatt?

A kúra alatt nem fogsz éhezni. Egyszerű, de ízletes ételeket fogsz enni. A receptek között fogsz találni reggelit ebédet és vacsorát, sőt még nassolnivalót is. A mennyiséget nem határozom meg, az egyszerű ételekből annyit eszel majd, amennyitől jóllaksz és jól érzed magad. A tapasztalat az, hogy ezekkel az ételekkel nem eszi túl magátaz ember, és az odafigyelés miatt a mennyiségek természetesen beállnak.

A receptek gluténmentesek?

Igen a receptek gluténmentesek, nem tartalmaznak továbbá cukrot vagy más édesítőszert, illetve a tisztítókúra alatt mellőzzük az állati fehérjék fogyasztását is, tehát egy kiegyensúlyozott vegán étrendet követünk.

Csinálhatom a kúrát, ha beteg vagyok? Epekővel lehet tisztítókúrázni?

A kúra nem drasztikus, és nem terhelünk meg vele semmilyen szervet. Ha azonban valamilyen komoly egészségügyi problémád van, mindenképpen vedd fel velem személyesen a kapcsolatot a címen, és személyre szabottan beszéljük át a problémádat. Epekővel akkor vehetsz részt a kúrán, ha nincsenek fájdalmaid.

Kismama vagyok és még szoptatok. Csinálhatom a kúrát?

Sem a terhesség, sem pedig a szoptatás idejére nem ajánlom a kúrát. Ha a gyermeked elmúlt már 1 éves, és úgy szoptatsz, illetve tervezed, hogy nemsokára abbahagyod a szoptatást, akkor keress meg e-mailben, és beszéljük át a helyzetedet.

HA MARADT MÉG KÉRDÉSED A TISZTÍTÓKÚRÁVAL KAPCSOLATBAN, ITT FELTEHETED

6 + 7 =