Szezonális tisztítókúra éhezés nélkül
online

Megújulás, megkönnyebbülés, kirobbanó energiák
együtt, online közösségben

Április 26-tól május 5-ig

 

JELENTKEZÉS MENETE

 

1. Töltsd ki az alább található jelentkezési űrlapot, válaszd ki a számodra leginkább megfelelő csomagot.

2. A fizetőfelületen bankkártyával egyenlítsd ki az általad kiválasztott csomag árát.

3. Azonnal kapsz választ egy e-mail formájában a megadott e-mail címre. Ebben megtalálod a tisztítókúra első levelét az alapanyag- és bevásárlólistát, illetve a számládat.

 FONTOS: Ha nem kapnál e-mailt a jelentkezésed visszaigazolásáról, mindenképpen nézd meg a spam és a promóció mappákban mert előfordulhat, hogy a mailboxod idegen és kéretlen tartalomnak tekinti a levelemet. Ha ezt tapasztalod, tedd át a levelemet a bejövő mappába, és jelöld meg a címzettet biztonságosként. Csak így tudod biztosítani, hogy a tisztítókúra leveleit megkapd biztonsággal.  Ha sehol nem találod a levelet, akkor kérlek írj egy e-mailt a  címre “Őszi tisztítókúra” tárgymezővel.

A jelentkezésedet követően azonnal megkapod a recepteket,

a facebook-csoport hozzáférést pedig egy héttel a kúra kezdete előtt aktiválom.

 

Jelentkezési határidő 2019. április 24. szerda 12 óra

ENNYI IDŐ VAN A KÖVETKEZŐ TISZTÍTÓKÚRÁIG:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Az űrlap kitöltésével jelentkezel a SZEZONÁLIS TISZTÍTÓKÚRA ONLINE PROGRAMRA.

Miután kitöltötted az űrlapot és kifizetted az általad választott csomag árát, kapsz egy visszaigazoló levelet a kiállított számlával. Ugyancsak megkapod az alapanyag- és bevásárlólistát, a tisztítókúra irányelveit és az étrendet. Az alapcsomagot a jelentkezést követően ugyancsak megkapod, amiben megtalálod a teljes programot, alapanyaglistát, és a recepteket is EBOOK formában. Így tudsz olvasgatni, és készülni, ha szeretnél. A tisztítókúra kezdete előtt néhány nappal kapsz hozzáférést a zárt facebook-csoporthoz, ahol kérdéseket tehetsz fel.

 

Fizetési módok

A fizetés bankkártyával lehetséges, melynek biztonságát a nemzetközi biztonsági rendszerrel ellátott OTP Simple biztosítja. OTP Simple fizetésnél a fizetési felületen a kártyád adatait kell megadnod. 

A címedre azért van szükség, hogy ki tudjam állítani a számlát a nevedre. Ha magánszemélyként regisztrálsz, akkor a cégnév helyére a saját nevedet írd.

 

Csak bankkártyával lehet fizetni?

A fizetés az OTP Bank által üzemeltet OTP Simple felületen keresztül lehetséges. A bankkártya adataidat ebben a folyamatban én nem ismerem meg, és nem is tárolom. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek.

Mivel a legtöbb feladatot én magam végzem, tehát nincs asszisztensem és titkárnőm, ezért a fizetési folyamatot szeretném a lehető legegyszerűbben megoldani. A banki átutalásnál meglehetősen nagy adminisztrációs munkát kellene végeznem, amit szeretnék elkerülni, ezért a banki átutalás sajnos nem lehetséges. Megértéseteket köszönöm!

 

A Bankártyás fizetésről

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban mi nem ismerjük meg, és nem is tároljuk. A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek.

Jelentkezéskor a teendőd:

  1. Töltsd ki az űrlapot.
  2. Jelöld be, hogy milyen fizetési felületen szeretnél fizetni.
  3. Fizesd ki bankkártyával a tisztítókúra általad kiválasztott csomagjának árát.
  4. Amint elküldted a jelentkezési űrlapot, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a befizetésedről, amiben megtalálod a nevedre kiállított számlát.

BIZTONSÁGOS

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban mi nem ismerjük meg, és nem is tároljuk. A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Az internetes bankkártyás fizetés ugyanolyan biztonságos, mint a bolti kártyás fizetés.

KAPOK SZÁMLÁT?

A jelentkezésed leadása után 10 perccel kapsz egy visszaigazoló levelet, amiben az információk mellett a nevedre kiállított számlát is megtalálod.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha kérdés merült fel benned, amire nem kaptál választ a Gyakran ismételt kérdések között vagy máshol, akkor kérlek, írj egy levelet a EncodedSuccessfully Encoded címre, és 24 órán belül igyekszem válaszolni rá.

 

HA VAN KÉRDÉSED A TISZTÍTÓKÚRÁVAL KAPCSOLATBAN, ITT FELTEHETED

2 + 9 =

Share This