Tavaszi tisztítókúra éhezés nélkül
online május 25-től június 3-ig

Hozzuk lendületbe a nyarat együtt 
együtt, online közösségben

JELENTKEZÉS MENETE

1. Töltsd ki az alább található jelentkezési űrlapot, válaszd ki a számodra leginkább megfelelő csomagot.

2. Utald át a fizetőfelületen a csomag árát.

3. Azonnal kapsz választ. Ebben megtalálod a tisztítókúra első levelét az alapanyag- és bevásárlólistát, illetve a számládat.

FONTOS: Ha nem kapnál e-mailt a jelentkezésed visszaigazolásáról, mindenképpen nézd meg a spam és a promóció mappákban,

mert előfordulhat, hogy a mailboxod idegen és kéretlen tartalomnak tekinti a levelemet.

Ha ezt tapasztalod, tedd át a levelemet a bejövő mappába, és jelöld meg a címzettet biztonságosként.

Csak így tudod biztosítani, hogy a tisztítókúra leveleit megkapd biztonsággal.

Ha sehol nem találod a levelet, akkor kérlek írj egy e-mailt a  címre “Őszi tisztítókúra” tárgymezővel.

A kúra kezdete előtt legkésőbb két nappal megkapod a recepteket és a facebook csoport hozzáférést.

 

Ennyi időd van még megrendelni a tisztítókúrádat:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az űrlap kitöltésével jelentkezel az TAVASZI TISZTÍTÓKÚRA ONLINE PROGRAMRA.

Miután kitöltötted az űrlapot és kifizetted az általad választott csomag árát, megkapod az alapanyag- és bevásárlólistát, a tisztítókúra irányelveit és az étrendet, illetve a hozzáférést a zárt facebook-csoporthoz, ahol kérdéseket tehetsz fel. A tisztítókúra kezdete előtt néhány nappal elküldöm neked a recepteket is EBOOK formában, hogy fel tudj készülni, ha szeretnél.

 

Fizetési módok

A fizetés bankkártyával vagy PayPal-fiókkal lehetséges, melynek biztonságát a nemzetközi biztonsági rendszerrel ellátott PayPal vagy az OTP Simple biztosítja. Ha OTP Simple-lel fizetsz, akkor kattints rá a fizetési módra, és a fizetési felületen a kártyád adatait kell megadnod. Ha PayPal-lal fizetsz, nem kell mást tenned, csak belépned a PayPal-fiókodba, és ott átutalni az én fiókomba a kiválasztott csomag árát. Ha nincs PayPal-fiókod, akkor regisztrálnod kell - ingyenes és egyszerű -, és innen utalhatsz.

A címedre azért van szükség, hogy ki tudjam állítani a számlát a nevedre. Ha magánszemélyként regisztrálsz, akkor a cégnév helyére a saját nevedet írd.

 

Csak bankkártyával lehet fizetni?

 

Két fizetési opció van megadva, amik közül szabadon választhatsz. Az egyik a bankkártyás fizetés az OTP Bank által üzemeltet OTP Simple felületen keresztül. A másik a Paypal, ahol mind kártyás fizetésre van lehetőség, mind pedig a saját fiókod használatával tudsz fizetni. A saját paypal fiók használatakor semmi más dolgod nincs, csak kattintani, belépni a fiókodba, és utalni. Mindkét opció biztonságos. A bankkártya adataidat ebben a folyamatban én nem ismerem meg, és nem is tárolom. Az OTP Bank és a Paypal neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek.

Mivel a legtöbb feladatot én magam végzem, tehát nincs asszisztensem és titkárnőm, ezért a fizetési folyamatot szeretném a lehető legegyszerűbben megoldani. A banki átutalásnál meglehetősen nagy adminisztrációs munkát kellene végeznem, amit szeretnék elkerülni, ezért a banki átutalás sajnos nem lehetséges. Megértéseteket köszönöm!

A Bankártyás fizetésről

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban mi nem ismerjük meg, és nem is tároljuk. A fizetést az OTP Bank vagy a Paypal által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank és a Paypal neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek.

Jelentkezéskor a teendőd:

  1. Töltsd ki az űrlapot.
  2. jelöld be, hogy milyen fizetési felületen szeretnél fizetni.
  3. Fizesd ki bankkártyával a tisztítókúra általad kiválasztott csomagjának árát.
  4. Amint elküldted a jelentkezési űrlapot, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a befizetésedről, amiben megtalálod a nevedre kiállított számlát.

BIZTONSÁGOS

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban mi nem ismerjük meg, és nem is tároljuk. A fizetést az OTP Bank vagy a Paypal által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank és a Paypal neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Az internetes bankkártyás fizetés ugyanolyan biztonságos, mint a bolti kártyás fizetés. A Paypal felületen lehetőséged van arra is, hogy saját fiókot nyiss, és azon keresztül intézd a befizetésed.

KAPOK SZÁMLÁT?

A jelentkezésed leadása után 10 perccel kapsz egy visszaigazoló levelet, amiben az információk mellett a nevedre kiállított számlát is megtalálod.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha kérdés merült fel benned, amire nem kaptál választ a Gyakran ismételt kérdések között vagy máshol, akkor kérlek, írj egy levelet a EncodedSuccessfully Encoded címre, és 24 órán belül igyekszem válaszolni rá.

HA VAN KÉRDÉSED A TISZTÍTÓKÚRÁVAL KAPCSOLATBAN, ITT FELTEHETED

10 + 14 =

Share This